مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند

43 هزار تولید کننده محصولات ارگانیک در ایران

43 هزار تولید کننده محصولات ارگانیک در ایران و جود دارد که نشان می‌دهد آینده کشاورزی ارگانیک ایران درخشان است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر آینده محصولات ارگانیک در ایران بسیار درخشان است  و اکنون 43 هزار کشاورز تولید کننده مجوزدار محصولات ارگانیک در کشور وجود دارد و روند رو به رشد تولیدحاکی از آینده بسیار خوب این گونه تولیدات است.

به دلیل تنوع آب و هوایی که در ایران وجود دارد می تواند با تولید انبوه و با کیفیت محصولات ارگانیک به هاب تولید این گونه محصولات در منطقه تبدیل شود، ایران در تولید محصولات ارگانیکی مانند پسته،  خرما، انار، زعفران و گیاهان دارویی ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند.

علیرغم دستاوردهای بسیار خوبی که در زمینه تولیدات ارگانیک در ایران وجود داشته اما مطالعات موردی نشان می دهد که هنوز تولید محصولات ارگانیک در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار کمتر است و یک درصد تولیدات را شامل می شود که پایین است.

به عبارت دیگر 86 درصد کشاورزان در ایران خرده مالک هستند که تقریبا 40 درصد زمین های قابل کشت در این کشور را مدیریت می‌کنند. و این کشاورزان خرده‌پا یا حداقل بخشی از آنها به تولیدات محصولات ارگانیک مجوزدار اهمیتی نمی دهند و روش تولید آنها بیشتر به روش سنتی است.

نگرانی عمومی از سلامت مواد غذایی وجود دارد اما متاسفانه تنها معدودی از مردم در بخش تولید و مصرف کننده به اهمیت تولید محصولات ارگانیک در سلامت مواد غذایی واقفند. برای بسیاری از کشاورزان مشکل عمده برای روی آوردن به تولید محصولات ارگانیک، نحوه مبارزه با آفات و بیماری ها و تغذیه  گیاهان و علف های هرز در سالهای اول تولید است./فارس

کلمات کلیدی: ارگانیک
ارسال نظر