آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار + جزئیات حقوق آذر ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری واریز شد آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو + زمان قرعه کشی لبنیات از این تاریخ ارزان می‌شود + جزئیات تغییر قیمت برخی اقلام لبنی فروش ایران خودرو آذر ۱۴۰۴ بدون بلوکه پول؛ آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو چه زمانی است؟ + زمان قرعه کشی اعلام جزئیات هزینه و عملکرد پروژه بارورسازی ابرها در کشور آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد/ راهنمای کامل سامانه ثبت نام ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول آخرین قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در اولین روز هفته اعلام شد اعتبار جدید کالابرگ الکترونیکی در اختیار دهک‌های درآمدی میانی آمارهای عجیب از صادرات میلیون ها دلار کالای اساسی بدون برگشت ارز موقتا ترمز واردات گوشی لوکس از مسیر مسافری کشیده شد بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اصفهان را تعطیل کرد

43 هزار تولید کننده محصولات ارگانیک در ایران

43 هزار تولید کننده محصولات ارگانیک در ایران و جود دارد که نشان می‌دهد آینده کشاورزی ارگانیک ایران درخشان است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر آینده محصولات ارگانیک در ایران بسیار درخشان است  و اکنون 43 هزار کشاورز تولید کننده مجوزدار محصولات ارگانیک در کشور وجود دارد و روند رو به رشد تولیدحاکی از آینده بسیار خوب این گونه تولیدات است.

به دلیل تنوع آب و هوایی که در ایران وجود دارد می تواند با تولید انبوه و با کیفیت محصولات ارگانیک به هاب تولید این گونه محصولات در منطقه تبدیل شود، ایران در تولید محصولات ارگانیکی مانند پسته،  خرما، انار، زعفران و گیاهان دارویی ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند.

علیرغم دستاوردهای بسیار خوبی که در زمینه تولیدات ارگانیک در ایران وجود داشته اما مطالعات موردی نشان می دهد که هنوز تولید محصولات ارگانیک در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار کمتر است و یک درصد تولیدات را شامل می شود که پایین است.

به عبارت دیگر 86 درصد کشاورزان در ایران خرده مالک هستند که تقریبا 40 درصد زمین های قابل کشت در این کشور را مدیریت می‌کنند. و این کشاورزان خرده‌پا یا حداقل بخشی از آنها به تولیدات محصولات ارگانیک مجوزدار اهمیتی نمی دهند و روش تولید آنها بیشتر به روش سنتی است.

نگرانی عمومی از سلامت مواد غذایی وجود دارد اما متاسفانه تنها معدودی از مردم در بخش تولید و مصرف کننده به اهمیت تولید محصولات ارگانیک در سلامت مواد غذایی واقفند. برای بسیاری از کشاورزان مشکل عمده برای روی آوردن به تولید محصولات ارگانیک، نحوه مبارزه با آفات و بیماری ها و تغذیه  گیاهان و علف های هرز در سالهای اول تولید است./فارس

کلمات کلیدی: ارگانیک
ارسال نظر
آخرین اخبار